Om mig

Ada Irina Tserepis


Certifierad Reiki/Karuna Reiki Master healer

Mentor och Certifierad meditationsledare/bildspråksterapeut på den internationella The School of the Heart

Jag är en fri själ med ett uppdrag från hjärtat.

Så länge jag kan minnas har jag varit djup fascinerad av den andliga sidan av livet. Detta har lett mig till att bli certifierad Reiki Master och ha en långtidspraktik inom yoga och meditation mm. En snabb personlig förvandling har påbörjats efter att ha träffat Master Daniel Mitel och deltagit i hans workshops om "Resor inom hjärtat", "Hjärtats Bildspråk", "Kriya Yoga" samt "Awakening the Illuminated Heart". Dessa workshops har öppnat upp ett helt universum i mitt hjärta. Då jag kände dessa djupa förändringar i mitt liv ville jag föra den läran vidare till Sverige genom att bli certifierad meditationsledare/bildspråksterapeut på den internationella meditationsskolan The School Of The Heart (Hjärtats Skolan) och Hjärtats Skolans ambassadör och Mentor i Sverige. Därför bytte jag banan från molekylärbiolog inom läkemedelsbranschen till mitt livs riktiga kallelse som är att hjälpa andra människor med redskap och hjärtmeditation som härstammar snarare från urgammal tradition och är samtidigt väl backad av modern forskning. På grund av min akademiska bakgrund har jag en stor förståelse av hur kroppens processer fungerar på molekylärnivå, vilket är en fördel.

Min strävan är att underlätta rensning av tidigare trauma och möjliggöra en energiharmonisering genom att balansera de mentala, emotionella och fysiska kropparna. Då kan man komma in i hjärtat och uppleva vår riktiga natur och de underverk som ligger innerst inne samt leva vårt liv till fullo i lycka, fred och harmoni. Föreställ dig bara en liten stund hur livet på Moder Jord skulle se ut om alla skulle leva från hjärtat!

***

Jag delar gärna av min erfarenhet och kunskap igenom mina workshops, privata sessioner, behandlingar och meditationskvällar, i Stockholm eller online via Zoom/Whatsapp.

Om du känner att något som du har läst på min hemsida väcker upp din nyfikenhet och din inre längtan efter din andliga livsutveckling, ser jag fram emot att få träffa dig!

Med hjärtliga hälsningar

Ada